Jubileum KNOV

Jubileum KNOV

In De Romeinse Herberg van Museumpark Archeon werd het 125-jarige jubileum gevierd van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Boeiende sprekers en HKH Prinses Laurentien en demissionair minister Ernst Kuipers waren te gast.  


De KNOV, Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, vierden 13 spetember jl. het 125 jarig jubileum in Museumpark Archeon, in de Romeinse Herberg. Boeiende en indrukwekkende sprekers waaronder HKH Prinses Laurentien, demissionair Minister Ernst Kuipers, Eric de Blok en Arthur Umbgrove van de Speld Live waren de speciale gasten deze dag.
Verloskundigen zijn een onmisbare schakel in de geboortezorg. Samen met gynaecologen, kraamverzorgers en kinderartsen zijn ze cruciaal voor en goede start van moeder en kind. De KNOV ondersteunt verloskundigen daarbij door te verbinden en hun belangen te behartigen. 

De KNOV heeft een nieuwe visuele identiteit. In het bijzijn van bijna 300 KNOV-leden is de nieuwe huisstijl, inclusief nieuw logo, nieuwe passende kleuren en een een aangepaste website gelanceerd.   
De samenleving en de Nederlandse gezondheidszorg veranderen snel. Nieuwe regelgeving, technologische ontwikkelingen, sociale media en veranderende vragen van de cliënt beïnvloeden de zorg maar ook de positie van de KNOV en de hoeveelheid projecten. Lees meer: https://www.knov.nl/  

De deelnemers bezochten op het park o.a. ook de Romeinse en middeleeuwse gewoontes van de geboortezorg uit die tijd. 

KNOV Prinses Laurenties.jpg
Prinses Laurentien sprak in de Romeinse Herberg over Laaggeletterdheid 

Kuipers en KNOV 14 september.jpg
Demissionair Minister Ernst Kuipers neemt de 'geboortezorg agenda' in ontvangst   

Foto's: Voorbeeld Fotografie
www.voorbeeldfotografie.nl 

 

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design