Deel je museumkaart

Deel je museumkaart

Deel je museumkaart tijdens Museumweek en laat een ander met jouw kaart naar het museum gaan tijdens de Museumweek van 1 t/m 7 april a.s. 


Museumweek: deel je Museumkaart 
Van zaterdag 1 april t/m vrijdag 7 april is het Museumweek en mogen Museumkaarthouders voor één week hun persoonlijke kaart uitlenen aan een ander persoon. Museumpark Archeon behoort tot één van de vele deelnemers. Wil je altijd al iemand kennis laten maken met Archeon en de Museumkaart dan is dit de kans want de entree met de museumkaart is geheel gratis. Tijdens de Museumweek is er een mooi programma met vele activiteiten: ontdek het Graf van Wassenaar in het Archeologiehuis of bekijk de vele Romeinse vondsten in het Romeins Museum. In de Romeinse restauratiewerf is de originele Zwammerdam 2 te bewonderen en inmiddels zijn de voorbereidingen aan de gang voor de bouw van de Zwammerdam 6. In het park zijn vele activiteiten als boogschieten, zwaardvechten, op bezoek bij de Jagers en Verzamelaars, de eerste boeren of de IJzertijd. Bij de Romeinen ontdek je het Badhuis uit Heerlen, de tempelceremonie en de Romeinse Herberg. De dag wordt afgesloten met een Gladiatorenshow. 

Deel je kaart en win! 
Deel in de Museumweek je Museumkaart met iemand die niet vaak naar het Museum gaat. Waarom vind jij dat die mag ontdekken hoe leuk, vernieuwend en inspirerend een museum kan zijn? Deel dit op instagram onder de winactie @museumkaart en maak kans op op een museumkaart voor je nieuwe Museummaatje. 
naar de winactie

20230310_MW_DOOH_titels2 deel je museumkaart .jpg

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design