Vergaderen [TEST]

Vergaderen [TEST]


Bent u op zoek naar een inspirerende locatie in rustieke, historische sferen voor uw vergadering, een seminar of een presentatie? Wilt u uw medewerkers motiveren met een spetterend personeelsfeest? Dan bent u bij Archeon aan het juiste adres!

Archeon is dé plek voor uw bruisende (zakelijke) evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van uw bijeenkomst. Oog voor detail en veel gevoel voor sfeer is de kracht van Archeon.

De Romeinse herberg, het Romeinse badhuis en het middeleeuwse Klooster zijn bijzondere locaties voor vergaderingen, congressen en presentaties, maar ook voor thematische diners en feesten met zowel authentiek als modern entertainment.

Archeon, een unieke locatie voor een bijzondere bijeenkomst!

Vergaderarrangement Vergilius

Dagvergadering 09.00 – 17.00 uur € 29,50 p.p.                  

  • Ontvangst met koffie, thee en Romeinse muffins
  • Romeinse koffietafel inclusief Garnizoenensoep
  • Water en mints tijdens de vergadering
  • Verzorging koffie, thee en sappen tijdens pauze
  • Inclusief parkeren en flip-over                                   

 

Nieuw: Terug naar 1350

Na afloop van uw bijeenkomst kunt u overnachten in één van onze middeleeuwse verblijven. Mooie ruime vertrekken met een comfortabel eikenhouten bed met heerlijk dekbed. Geen stromend water maar wel verlichting. Douche en toiletvoorzieningen treft u in ons moderne sanitairgebouw. Na een middeleeuwse avond met een kampvuur verzorgen wij de volgende ochtend een gezond ontbijt.

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

0.Herberg_Atrium.jpg 1.Herberg_Atrium_ (4).JPG 7616029022_1687484a87_o.jpg AtriumTheateropstelling.JPG Bacchi .jpg Bacchi vergadering 1.jpg FAFR_VOA2471.jpg FAFR_VOA2480.jpg Frumenti theater.JPG IMG_1892.JPG IMG_1902.JPG Klooster (1).JPG Zaalcapaciteit.png

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design