Food & Beverage [TEST]

Food & Beverage [TEST]


Eten en drinken als de keizer zelf!

Genieten van heerlijke spijzen in een rustieke omgeving en in gezelschap van leuk entertainment, ook dat is mogelijk in Archeon.  

Muziek en vertier

Bovenstaande menu's bieden wij aan met de mogelijkheid van exclusief akoestisch entertainment. U kunt de feestvreugde vergroten met een vrolijke troubadour, optreden van de nar, waarzegster, karikaturist of swingende slotact met dans en muziek. Deze suggesties ontvangt u op aanvraag.    

Catering op locatie

Archeon beschikt over een eigen cateringorganisatie voor de verzorging van uw catering op locatie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van publieks-, vip-, en partycatering. Wij helpen u graag bij de organisatie om het event tot een succes te maken.

Food & Beverage aanbod

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

0.HOR11 (1 of 1).jpg 1.lunchkloostertuin2.JPG BBQ 3.jpg HOR1 (1 of 1).jpg HORECA-2 (11 of 42).jpg HORECA-2 (24 of 42).jpg HORECA-3 (14 of 24).jpg HORECA-3 (9 of 24).jpg IMG_2067.JPG _MG_0527.JPG

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design