Bierbrouwen

Bierbrouwen


In deze grote koperen ketel wordt het bier gebrouwen. In de middeleeuwen is het een populaire drank, omdat het over het algemeen gezonder is dan water. Tijdens het productieproces wordt het brouwsel gekookt en gefilterd. Het dunnebier, dat minder sterk is, wordt gedronken door kinderen en arme mensen. De smaak kan men regelen door meer of minder hop, gagel, hondsdraf of andere kruiden toe te voegen. Deze kruiden vindt men in de kloosterkruidentuin die door de broeders wordt onderhouden.

klooster-8bierbrouwen.jpg

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Volg ons op social media:

© 2025 Archeon, SERA Business Design