Bedrijfsfeest [TEST]

Bedrijfsfeest [TEST]


Uw bedrijfsfeest, partij, diner of disco bij Archeon!

Archeon beschikt over unieke locaties welke uitermate geschikt zijn voor een goed feest. Wij hebben meerdere zalen en kunnen u hulp bieden met het regelen van een feest vanaf 20 tot 1500 personen. Wij helpen u graag bij de mogelijkheden voor een feest. Muziek, een thema, de aankleding, de garnituren en het programma.

Uw wens is onze uitdaging!

Genieten van heerlijke spijzen met heerlijke gerechten en produkten uit het Groene Hart. Genieten in een rustieke omgeving en in gezelschap van leuk entertainment, ook dat is mogelijk in Archeon. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Food & Beverage aanbod

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

1.IMG_3402-1.jpg dinerArcheon.JPG DinerKloosterzaal.JPG IMG_3467-1.jpg Jeroen v.d. Boom.jpg klooster-6.jpg personeel.jpg Plotinae.JPG Romeinsdiner.JPG Romeinse dames feest.jpg

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design