Banen- en informatiemarkt

Banen- en informatiemarkt

Zaterdag 4 februari van 10:30 tot 14:00 wordt in Archeon i.s.m. de Vereniging Vrienden van Archeon, in de Romeinse Herberg een informatiemarkt georganiseerd waar alle afdelingen zich presenteren. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en collega’s. Archeon zoekt jaarlijks nieuwe collega-vrijwilligers en nieuwe collega’s ter versterking voor het nieuwe seizoen. (vanaf 15 jaar tot 65+) Naast de ambachten, jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, legionairs en gladiatoren zoekt Museumpark Archeon zowel  vrijwilligers en medewerkers voor speciale projecten als de bijengroep of de groengroep als voor de museumwinkel, Romeins museum en de restaurants.

In de Romeinse Herberg is een informatieve markt waar de diverse afdelingen staan opgesteld zodat men een goede indruk kan verkrijgen van de verschillende afdelingen in Museumpark Archeon. Men kan kennis maken met organisatie, locaties, collega's en collega-vrijwilligers en onze Vereniging Vrienden van Archeon. 

Ben jij een goede verteller en is geschiedenis, archeologie of natuur je passie, houd je ervan om met gasten om te gaan en te vermaken, vind je het leuk om dingen te maken of te leren maken, ben je flexibel en bijzonder dan zijn wij op zoek naar jou!
De dagen en tijden kunnen in overleg worden samengesteld en er zijn flexibele mogelijkheden zodat je zelf je beschikbaarheid inzet op de tijden die jezelf goed vindt passen.

Bij Archeon mag iedereen zichzelf zijn. Onze verschillen maken ons sterker en dragen bij aan de kracht van ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe talenten en hoe jij het verschil kan maken voor ons museum.

Bekijk onze vacatures en kom langs! 

2010_Parkfotos (89).jpg

Via Albaniana met de weg.jpg

broeders2.jpg

 

 

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design