Banen- en vrijwilligersmarkt

Banen- en vrijwilligersmarkt

17-02-2024 - 17-02-2024

Banen- en vrijwilligersmarkt

Zaterdag 17 februari van 11.00 - 15.00 uur organiseert Museumpark Archeon een banen- en vrijwilligersmarkt in de Romeinse Herberg.

Jaarlijks zoekt Museumpark Archeon medewerkers en vrijwilligers voor het nieuwe seizoen. Naast de ambachten, jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, Romeinse inwoners, legionairs en de gladiatoren zoekt Museumpark Archeon ook nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor de horeca, museumwinkel, museum entree, het Romeins Museum, en voor op het kantoor.  

Bij Archeon mag iedereen zichzelf zijn. Onze verschillen maken ons sterker en dragen bij aan de kracht van ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe talenten en hoe jij het verschil kan maken voor ons museum.

Zoek jij een bijbaan voor naast je studie? Of ben je op zoek naar een plek waar je juist tijdens schooluren kan werken? Bij Archeon zijn veel mogelijkheden! Samen met jou kijken we naar je beschikbaarheid. 

In de Romeinse Herberg staan de verschillende afdelingen opgesteld zodat de kandidaten een indruk kunnen verkrijgen van de verschillende afdelingen op Museumpark Archeon.

Zien we jou bij tijdens de banen- en vrijwilligersmarkt? Neem alvast een kijkje bij onze vacatures!

banenmarkt.jpg

Meer lezen?

 • 22-06-2024
  Midzomeravond - Gemeente Alphen aan den Rijn
 • 22-06-2024
  Sint Jans Midzomer feest
 • 23-06-2024
  Processie Sint Jan de Doper
 • 03-07-2024
  Lezing: Geschiedenis Ossen (Nederland en Archeon)

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design