Op pad in het Groene Hart

Op pad in het Groene Hart

04-05-2021

De mooiste fiets- en wandelroutes in het Groene Hart zijn nu verzameld op handzame Z-cards. In totaal zijn er maar liefst 23 routes in kaart gebracht: 10 fietsroutes, 7 wandelroutes en 5 vaarroutes. De vaarroutes verschijnen binnenkort naar verwachting ook op een dergelijk routekaartje. Zo kunnen fiets-, wandel- én vaarliefhebbers deze zomer heerlijk op pad in het Groene Hart.

Langs de routes is er ontzettend veel te zien en te beleven in deze oer-Hollandse streek. Laat je verrassen door de schoonheid van het landelijk gebied, de fraaie vestingsteden, water, cultuur en historie. De terrassen zijn open voor een heerlijke pauzestop. We hopen natuurlijk dat deze zomer ook de attracties en musea hun deuren weer kunnen openen en je volop van het Groene Hart kunt genieten.

De nieuwe routekaartjes verwijzen voor meer informatie over deze en andere routes naar de website groenhart.nl, waar meer dan 200 routes te vinden zijn. De Z-cards zijn gratis op te halen bij het VVV. Daar ligt overigens ook het allereerste Groene Hart magazine, boordevol inspiratie én een flyer met aantrekkelijke kortingen voor de leukste attracties voor je klaar. Voor als het straks weer kan. Het magazine liever online lezen? Dat kan ook. Ga naar groenehart.nl/magazine.

c-oppadinhetgroenehart (1).png

Meer lezen?

  • 'De Limes Leeft' podcast met Romein Ratna
  • Shortlist Thea Beckman Prijs 2024
  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design