Museumpark Archeon is provincie winnaar Kidsproof museum 2022

Museumpark Archeon is provincie winnaar Kidsproof museum 2022

29-11-2021

Museumpark Archeon is tijdens de online Museumkids Awards 2022 uitreiking op maandag 29 november 2021 uitgeroepen tot het beste Kidsproof museum 2022 in de provincie Zuid-Holland. Dit betekent dat er tijdens de herfstvakantie door de Museuminspecteurs (kinderen t/m 12 jaar) goed is gestemd op Museumpark Archeon. Met trots neemt het museumpark deze prijs in ontvangst. 

Afgelopen jaar konden kinderen t/m 12 jaar weer stemmen op de leukste Kidsproof museum van Nederland. Alle musea konden meedoen, met deze deelname maak je kans om het meest Kidsproof museum van de provincie te worden. Hierbij is Museumpark Archeon uitgeroepen tot leukste Kidsproof museum 2023 van de provincie Zuid-Holland. De winnaars van de provincie maken vervolgens weer kans op de landelijke Kidsproof museum 2023 prijs.  

Het leuke aan Museumkids is dat je na de uitreiking kan zien wat de inspecteurs hebben ingevuld op bepaalde vragen. Museumpark Archeon is super trots op de titel ‘Het beste Kidsproof museum in de provincie Zuid-Holland 2023’ en bedankt alle Museuminspecteurs. Ook dankt het Museumpark alle vrijwilligers en collega's, de Archeotolken, die alle bezoekers, scholieren en studenten ontvangen en vertellen over de geschiedenis van
ons land. 
 Lees meer over de andere winnaars

Meer lezen?

  • Archeon ontvangt erepenning Gemeente Alphen aan den Rijn
  • Nationale bijentelling
  • Ridder in Orde van de Ster van Italië
  • Schots Weekend

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design