Museumpark Archeon brengt de geschiedenis nu ook online tot leven

Museumpark Archeon brengt de geschiedenis nu ook online tot leven

04-02-2022

Museumpark Archeon heeft in verschillende tijdperken vlogs opgenomen. Deze vlogs vertellen interessante weetjes en leuke feiten op een leuke en grappige manier. De vlogs die rond de 3 minuten duren zijn dus niet alleen maar leuk om naar te kijken, maar je steekt er ook nog wat van op.  

In het totaal zijn er vier vlogs gemaakt. Een vlog die zich afspeelt in de prehistorie, twee in de middeleeuwen, deze twee vlogs zijn verdeeld in de vroege middeleeuwen en de Vikingen en een vlog in de Romeinse tijd. De vlogs schetsen een beeld van hoe het er vroeger aan toe ging. In de vlogs hebben de vloggers in elk tijdperk weer een nieuw verhaal met daarbij bijpassende kleding, attributen en natuurlijk een bijpassende omgeving in Museumpark Archeon. Door dit super leuke initiatief brengt Museumpark Archeon niet alleen de geschiedenis tot leven in het park, maar nu ook online! 

De vlogs worden geplaatst op ons social mediakanaal op Facebook en Instagram. Ook staan de video's al online op ons YouTube kanaal. Veel kijk plezier! 

Meer lezen?

  • Archeon Thea Beckmanprijs 2022
  • Archeon Culinair 24 en 25 september met Pierre Wind!
  • Uitreiking Archeon Thea Beckmanprijs
  • Terugblik Romeins weekend

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design