Expeditie Archeon

Expeditie Archeon

11-05-2021

Een avontuurlijke vakantie beleef je in Museumpark Archeon.

Deze zomer staan de vernieuwde Expeditie lodge-tenten weer in Museumpark Archeon voor een avontuurlijke vakantie.

Een weekend of een midweek op avontuur in de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. De Archeotolken, de bewoners van Archeon, nemen je mee op deze expeditie maar je gaat natuurlijk ook zelf op onderzoek uit om de wereld van de geschiedenis te ontdekken. Je verblijft in een ruime vierpersoons lodge-tent op "Expeditie Archeon", gelegen midden in het park direct naast de jagers-verzamelaars en de middeleeuwen. Het is ook nog eens inclusief, dagelijks, heerlijk ontbijt en twee keer een diner.

Dagen vol avontuur
Tijdens je verblijf in Museumpark Archeon heb je onbeperkt toegang tot het park en alle rondleidingen, activiteiten en shows. Kinderen ontvangen een activiteitenpas waarmee ze deel kunnen nemen aan de activiteiten kaarsje maken, armband vilten, fibula maken en twijnen en ontvangen ze een Romeinse helm om zelf in elkaar te zetten.
Samen met de Archeotolken, de bewoners van Archeon, ga je op expeditie door de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Luister naar de verhalen, doe mee met de activiteiten en ontdek de wereld van de geschiedenis.

Na een dag vol avontuur kun je tot besluit spelen in de speeltuin, zwemmen in het zwembad van het Romeins badhuis, wandelen of genieten bij je eigen lodge-tent.

Verzorgde vakantie
Expeditie Archeon is een verzorgde vakantie met iedere ochtend een heerlijk ontbijt en tweemaal een diner. Op de eerste avond geniet je van een Kloosterpannenkoekendiner en dessert in Pannenkoekenhuis het Klooster. En op de laatste avond een heerlijk 2-gangen pizzadiner in de Romeinse Herberg.

Bij aankomst ontvang je een welkomstpakket met de benodigde huishoudelijke spullen. Ook parkeren, opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak zijn inbegrepen bij het arrangement Expeditie Archeon.

Expeditie lodge-tent
In de ruime vierpersoons expeditie lodge-tent is het heerlijk toeven. De lodge-tent bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of wanneer je met vijf personen komt uit een stapelbed en een eenpersoonsbed. De keuken is voorzien van een koelkast, 2-pits kookplaat, servies, waterkoker en Nespresso apparaat. Daarnaast een eethoek met tafel, twee stoelen en een bank. Op het overdekte terras staan een bank en twee comfortabele stoelen en hiervoor, op het gras staat een picknicktafel.

Nieuw
Nieuw dit jaar zijn de speciale privé douche en toilet bij iedere lodge. Dat is lekker genieten! 

Meer informatie en reserveren op www.archeon.nl/expeditie-archeon.html

Meer lezen?

  • 'De Limes Leeft' podcast met Romein Ratna
  • Shortlist Thea Beckman Prijs 2024
  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design