Banenfestival in gemeentehuis Alphen aan den Rijn

Banenfestival in gemeentehuis Alphen aan den Rijn

15-10-2021

Zaterdag 6 november 2021 vindt het Banenfestival plaats in Alphen aan den Rijn. Het Banenfestival is naar aanleiding van: De Week van het Werk. Deze beurs is onderdeel van #Alphenwerkt. De beurs in de vorm van een festival zal plaats vinden in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn en zal van 13:00-16:00 uur duren. 
 
Archeon op de beurs 
Museumpark Archeon en de Vereniging Vrienden van Archeon staan op deze beurs om op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers en vrijwilligers. Museumpark Archeon is een groot bedrijf en heeft veel verschillende soorten afdelingen. Museumpark Archeon is op zoek naar collega's en vrijwilligers voor bij de horeca, entree/winkel, groenonderhoud en Archeotolken in zowel de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. In het totaal staan er 50 deelnemers op deze beurs die in de vorm van een festival wordt gegeven. Ben je woonachtig in Regio Alphen aan den Rijn en ben je opzoek naar een nieuwe start van je carrière? Of wil je je laten oriënteren op de arbeidsmarkt, dan is dit Banenfestival perfect voor jou. Het biedt een unieke kans om een frisse start te geven aan de nieuwe stap in je carrière. 
Met de verschillende workshops die je kunt volgen is stilzitten geen optie. Je kunt een sollicitatietraining volgen, een CV-check doen of gratis een foto laten maken voor LinkedIn. 
 
Spectaculaire opening 
Om het Banenfestival spectaculair te laten openen zal er een officiële opening komen door burgemeester Liesbeth Spies en Ali B. Ali B zal een inspirerende, 45-minuut durende Energizer geven in de raadzaal van het gemeentehuis. Deze Energizer wordt ook getoond op de tv-schermen op de beursvloer. Op het festival zullen ook foodtrucks aanwezig zijn, waar bezoekers gebruik van kunnen maken. 

Voor meer info ga naar https://deweekvanhetwerk.nl/programma-zaterdag/  

Meer lezen?

  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!
  • Longlist Archeon Thea Beckman Prijs 2024
  • Goden, gemmen en geluk. Romeinse zegelringen van de Limes

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design