7 februari: Start

7 februari: Start "Begin het voorjaar"

01-02-2015

ohn Flanagan komt beide dagen en er komt een spectaculair programma. Altijd al willen boogschieten en zwaardvechten? Kom dan ook naar Archeon en beleef de Grijze Jager Dag.

Grijze Jager Dag niet één maar twee dagen! 
Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren zal de Grijze Jager Dag dit jaar niet uit eén maar uit twee dagen bestaan! Op zaterdag 23 en zondag 24 mei zal Archeon , voor het vrijfde jaar, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager. En om dit te vieren is auteur John Flanagan ook aanwezig! 

Om nóg meer Grijze jager-lezers de kans te bieden een bezoek te brengen aan de Grijze jager Dag hebben we besloten het evenement uit te breiden naar twee dagen. John Flanagan wil dit uiteraard niet missen en zal beide dagen aanwezig zijn! 

Tijdens de Grijze Jager Dag valt er weer van alles te beleven in Archeon. Zo zijn er allerlei activiteiten waar je aan kunt deelnemen, alleen of in teamverband, waaronder speerwerpen, zwaardvechten en natuurlijk boogschieten - als een echte Grijze Jager. Daarnaast is er een spectaculaire openingsshow die je zeker niet mag missen. 

Welke Broederband-team is het sterkst? 
ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten met je eigen Broederband-team worden gespeeld. Aaan het einde van de dag strijden de beste Broederband-teams tegen elkaar in de Arena om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Een Broederbandteam bestaat uit vier personen en aanmelden kan via www.degrijzejager.nl 

Kijk voor een terugblik van de Grijze Jager Dag 2014 op http://degrijzejager.nl/

Impressie 2014

Meer lezen?

  • Nieuwsbrief Zomervakantie 2024
  • Flora & Fauna nieuws juli 2024
  • Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon
  • 'De Limes Leeft' podcast met Romein Ratna

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design