Gerust boeken

Gerust boeken

Vind je een vakantie boeken nog spannend? Geen zorgen. Bij Archeon kun je met een gerust hart boeken! 


Gratis omboekgarantie 
Tot 30 dagen voor aankomst kun je je Archeon-vakantie gratis omboeken naar een andere datum. Je hebt hiervoor geen verklaring nodig van de overheid. Wordt het totaalbedrag van je boeking hoger? Dan betaal je het verschil bij. 

Bij annuleringen gaan wij uit van de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlandzie https://cdn.khn.nl/media/Tools/UVH/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf 

Tot 1 dag voor aankomst: gratis omboeken bij belemmerde omstandigheden 
Kun je niet naar Archeon komen vanwege maatregelen vanuit de overheid van jouw land? Geen stress, want wij bieden je dan de mogelijkheid om je vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken. Wordt het totaalbedrag van je boeking hoger? Dan betaal je het verschil bij. 
Bovenstaande is van toepassing op het moment dat je vakantie op Archeon start en de overheid officieel (op hun website) aankondigt dat: 

  • De grenzen dicht zijn en je daardoor niet kunt komen 
  • Negatief reisadvies geldt voor Nederland en/of Zuid-Holland 
  • Quarantaine plicht geldt bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies. 

Kosteloos annuleren 
Binnen 14 dagen kosteloos annuleren (mits je aankomstdatum verder weg is dan 30 dagen). Heb je al betaald? Dan annuleren wij je huidige boeking en nemen het reeds betaalde bedrag mee naar een nieuwe boeking met een door jou gekozen nieuwe aankomstdatum. 

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design