Vind je droomlocatie in Archeon tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Vind je droomlocatie in Archeon tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

01-11-2016

Bezoek zondag 27 november 2016 van 11:00 – 17:00 uur de Open Top Trouwlocatie Route. Neem vrijblijvend een kijkje bij de sfeervolle trouwlocaties in Archeon en ruim 250 andere locaties in Nederland.

Op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Een romantische Romeinse tempel, een intiem middeleeuws Klooster of de prachtige Kloostertuin? De mogelijkheden bij Archeon zijn eindeloos.

Uw huwelijksdag, een dag om nooit te vergeten! Bij Archeon weten we als geen ander hoe belangrijk dit is. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar Archeon en proef zelf de authentieke sferen en onze gastvrijheid! Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek!

Bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route biedt Archeon het bruidspaar een unieke overnachting in het middeleeuwse stadje Gravendam!

Aanmelden voor een bezichtiging in Archeon tijdens de Open Top Trouwlocatie Route kan op: www.opentoptrouwlocatieroute.nl/archeon

Meer lezen?

  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!
  • Longlist Archeon Thea Beckman Prijs 2024
  • Goden, gemmen en geluk. Romeinse zegelringen van de Limes

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design