Archeon en Vliko gaan voor duurzaamheid

Archeon en Vliko gaan voor duurzaamheid

08-07-2016

Museumpark Archeon en Vliko gaan per 1 juli 2016 samenwerken voor de afvalinzameling en -verwerking. Het onderdeel duurzaamheid heeft voor Archeon een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor Vliko als afvalpartner. Museumpark Archeon heeft een gouden Green Key certificering, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Ook Vliko besteedt in haar dagelijkse werkzaamheden veel aandacht aan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de circulaire economie. Ieder jaar wordt maar liefst 93% van het afval dat wordt ingezameld door Vliko hergebruikt. Daarnaast zet Vliko met de nieuwbouwlocatie in Zoeterwoude verder in op duurzaamheid.

Vliko

Vliko is al ruim 50 jaar een toonaangevend milieubedrijf in Zuid-Holland, gespecialiseerd in afvalverwerking en recycling. Ruim 93% van de door Vliko  ingezamelde afvalstoffen en reststoffen wordt gerecycled en nuttig hergebruikt. Hetgeen volledig in lijn ligt met onze missie: ‘making more from waste’. Vliko regelt alles op het gebied van afval en afvalverwerking op een duurzame manier.

Voor iedere organisatie, van klein tot groot, biedt Vliko een op maat gemaakte totaaloplossing van inzameling, bewerking en verwerking van afvalstoffen.

Meer lezen?

  • 'De Limes Leeft' podcast met Romein Ratna
  • Shortlist Thea Beckman Prijs 2024
  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design