Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Leef je lekker uit op het meest spetterende vrijgezellenfeest dat je kunt bedenken!

 


Leef je lekker uit op het meest spetterende vrijgezellenfeest dat je kunt bedenken! Kom naar Archeon! Gegarandeerd dat je met z’n allen een hoop lol gaat maken.

We bieden twee verschillende programma’s aan:

Sofistes

Na ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room leidt een Archeotolk jullie rond door de prehistorie, de Romeinse tijd of de middeleeuwen. Dat wordt een wandeling van 1,5 uur waarbij je de gekste dingen hoort en ziet, die allemaal echt zijn gedaan in het verre verleden.

Nu je een beetje wegwijs bent in de tijd, gaan jullie zelf nog wat verder rond door het park. Wordt het een aderlating bij de barbierchirurgijn? Of toch liever een bezoek aan de offerceremonie in de tempel van de godin Nehalennia? Dan kun je meteen vragen om mooi weer voor je trouwdag! Sluit je dag af op de tribune van onze arena met een spectaculaire gladiatorenshow!

 

Tarieven Sofistes programma:

10 personen of meer

€ 26,50 p.p.

6-10 personen

€ 28,50 p.p.

Inclusief entree, ontvangst met koffie/thee met appeltaart en programma.

Olympionikes

Na ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room leidt een Archeotolk jullie rond door de prehistorie, de Romeinse tijd of de middeleeuwen. Dat wordt een wandeling van 1,5 uur waarbij je de gekste dingen hoort en ziet, die allemaal echt zijn gedaan in het verre verleden. Bovendien gaan jullie zelf actief meedoen. Bijvoorbeeld de kei trekken voor het hunebed, prehistorisch schminken, speerwerpen bij de Romeinen, een massage in het badhuis, boogschieten op de middeleeuwse doelen of vilt maken.

Na deze actieve tocht kun je weer bijkomen door verder rond te wandelen door ons park, wie weet wat je allemaal nog tegenkomt! Wordt het een aderlating bij de barbierchirurgijn? Of toch liever een bezoek aan de offerceremonie in de tempel van de godin Nehalennia? Dan kun je meteen vragen om mooi weer voor je trouwdag! Sluit je dag af op de tribune van onze arena met een spectaculaire gladiatorenshow!

 Tarieven Olympionikes programma:

10 personen of meer

€ 29,50 p.p.

6-10 personen

€ 31,50 p.p.

Inclusief entree, ontvangst met koffie/thee met appeltaart en programma.

 

Romeinse dames

 

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design