Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Leef je lekker uit op het meest spetterende vrijgezellenfeest dat je kunt bedenken!

 


Leef je lekker uit op het meest spetterende vrijgezellenfeest dat je kunt bedenken! Kom naar Archeon! Gegarandeerd dat je met z’n allen een hoop lol gaat maken.

We bieden twee verschillende programma’s aan:

Sofistes

Na ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room leidt een Archeotolk jullie rond door de prehistorie, de Romeinse tijd of de middeleeuwen. Dat wordt een wandeling van 1,5 uur waarbij je de gekste dingen hoort en ziet, die allemaal echt zijn gedaan in het verre verleden.

Nu je een beetje wegwijs bent in de tijd, gaan jullie zelf nog wat verder rond door het park. Wordt het een aderlating bij de barbierchirurgijn? Of toch liever een bezoek aan de offerceremonie in de tempel van de godin Nehalennia? Dan kun je meteen vragen om mooi weer voor je trouwdag! Sluit je dag af op de tribune van onze arena met een spectaculaire gladiatorenshow!

 

Tarieven Sofistes programma:

10 personen of meer

€ 26,50 p.p.

6-10 personen

€ 28,50 p.p.

Inclusief entree, ontvangst met koffie/thee met appeltaart en programma.

Olympionikes

Na ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room leidt een Archeotolk jullie rond door de prehistorie, de Romeinse tijd of de middeleeuwen. Dat wordt een wandeling van 1,5 uur waarbij je de gekste dingen hoort en ziet, die allemaal echt zijn gedaan in het verre verleden. Bovendien gaan jullie zelf actief meedoen. Bijvoorbeeld de kei trekken voor het hunebed, prehistorisch schminken, speerwerpen bij de Romeinen, een massage in het badhuis, boogschieten op de middeleeuwse doelen of vilt maken.

Na deze actieve tocht kun je weer bijkomen door verder rond te wandelen door ons park, wie weet wat je allemaal nog tegenkomt! Wordt het een aderlating bij de barbierchirurgijn? Of toch liever een bezoek aan de offerceremonie in de tempel van de godin Nehalennia? Dan kun je meteen vragen om mooi weer voor je trouwdag! Sluit je dag af op de tribune van onze arena met een spectaculaire gladiatorenshow!

 Tarieven Olympionikes programma:

10 personen of meer

€ 29,50 p.p.

6-10 personen

€ 31,50 p.p.

Inclusief entree, ontvangst met koffie/thee met appeltaart en programma.

 

Romeinse dames

 

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design