Bedrijven

Bedrijven


Bedrijven

Archeon is een ondernemend museum. We hebben ambitieuze plannen en hebben hier de hulp van betrokken partners/bedrijven hard bij nodig! Uw steun is van grote waarde om bijzondere projecten en activiteiten mogelijk te maken.

Het Museumpark Archeon biedt ondernemers de kans mee te doen en zich te associëren met Archeon. Uw bedrijf kan het Museumpark laten groeien én biedt u de mogelijkheid om samen met andere bedrijven een betrokken, cultureel ondernemend netwerk te ontwikkelen.

Ook kunt u als maatschappelijk betrokken bedrijf een bijdrage leveren aan de maatschappij en de directe omgeving waarin u opereert. Door uw maatschappelijk betrokken ondernemerschapsbeleid te ontwikkelen en het Museumpark Archeon daarbij te betrekken. Het levert u gemotiveerde medewerkers op die trots zijn op hun bedrijf en dit ook uitstralen. Ook uw imago van aantrekkelijke werkgever krijgt een impuls.

Kortom uw bedrijf kan het Museumpark op verschillende manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld door bedrijfsvriend en partner, Benefactor, te worden.  

Benefactor

Wilt u met uw bedrijf iets doen voor het Museumpark, word dan Benefactor. Als partner maakt u bijzondere projecten mogelijk en draagt u op een speciale manier uw betrokkenheid bij de levende archeologie uit. Zo kunt u bijvoorbeeld een tentoonstelling mogelijk maken, activiteiten realiseren of educatieve projecten ondersteunen.

De wijze waarop we de samenwerking invulling geven gebeurt uiteraard in overleg. Op deze manier zorgen we ervoor dat het partnership uw bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt. Graag gaan we hierover met u in gesprek. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met directeur Jack Veldman via jack.veldman@archeon.nl

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design