Picknick in het park

Picknick in het park

Geniet met het hele gezin van een heerlijke ontbijt picknickmand,
luchbox of Romeinse borrelmand in de mooie natuur van Archeon. 


Ontbijt picknickmand
Geniet van een gezellig ontbijt met het gezin! Onze picknickmand kun je tot 24 uur voorafgaand aan het bezoek reserveren per mail of telefoon. De ontbijt mand staat in het klooster voor je klaar met lekkernijen zoals vers afgebakken croissantjes, heerlijk seizoen fruit, oerbrood met diverse soorten beleg en sap. In de mooie natuur van Archeon kun je een plekje zoeken en de dag starten met een zalig ontbijt!

Ophalen van 10:00 tot 11:00 uur
€ 7,50 volwassene vanaf 12 jaar
€ 6,50 kids t/m 11 jaar

Op Eerste & Tweede Pinksterdag is er voor de vroege vogels om 08:00 uur een speciale rondleiding in de natuur van Archeon. Aansluitend kun je om 09:00 uur een ontbijt picknickmand reserveren een plekje zoeken in het park en de dag starten met een zalig ontbijt. Reserveren voor de ontbijt picknickmand op Eerste & Tweede Pinksterdag kan tot uiterlijk zaterdag 17:30 uur. 

Wil je deelnemen aan de rondleiding voor vroege vogels reserveer dan hier jouw bezoek om 8.00 uur op en neem de reservering en je entreekaarten mee naar de entree.

Lunchbox
Maak een compleet uitje van jouw dag met een heerlijk lunchpakket. Voor de volwassenen sandwiches van vers afgebakken oerbrood met divers beleg, wrap met carpaccio en pestomayonaise, handfruit en sap. Voor de kinderen belegde bol, krentenbol, handfruit, een zakje snoep en pakje sap.

Ophalen van 12:00 tot 15:00 uur
€ 9,50 volwassene vanaf 12 jaar
€ 5,50 kids t/m 11 jaar 

Romeinse borrelmand 
Geniet zoals de Romeinen dat vroeger deden, met een picknickmand vol lekkernijen om de dag mee af te sluiten! Vers afgebakken Pompeijaans brood met huisgemaakte kruidige boter en tapenade, Griekse olijven, Romeinse notenmix, Lucaanse worst, pittige kaas en Numische kip. Als de kinderen lekker spelen in de speeltuin kun jij genieten van een heerlijke borrel op de naastgelegen picknickplaats.

Ophalen in de Romeinse Herberg van 15:00 tot 17:00 uur 
€ 9,50 p.p. (alle leeftijden) 
In de Romeinse Herberg kun je naar wens een drankje of voor de kinderen iets fris en chips bijbestellen (dit is niet inbegrepen in de prijs)

Reserveren

Graag ontvangen wij jouw reservering voor een ontbijt picknickmand, lunchbox of Romeinse borrlemand 24 uur voorafgaand per telefoon 0172 447744 of per mail info@archeon.nl met de volgende gegevens:
Reserveren voor de ontbijt en lunch picknickmand voor Eerste & Tweede Pinksterdag kan tot uiterlijk zaterdag 17:30 uur. 

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Ontbijt picknickmand, lunchbox of Romeinse borrelmand
  • Aantal volwassenen en kinderen
  • Heb je allergieën of dieetwensen, zoals gluten of lactose allergie of eet je halal, veganistisch of vegetarisch? Laat het ons weten. Wij hebben voor ieder wat wils
  • Datum én tijd om het op te halen

De betaling vindt plaats bij afhalen, dit kan per pin worden voldaan.
Je ontvangt een bevestiging van de reservering per mail.

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design