Pad van de Priesteres

Pad van de Priesteres

Wees welkom in de Midwinter Tempel waar de Priesteressen van ‘Pad van de Priesteres’ voor je klaarstaan.


De priesteressen in de Midwinter Tempel kunnen je uitleggen wat we met Midwinter nu eigenlijk vieren. Door de activiteiten kun je je nog dieper met de essentie van midwinter verbinden.

Offerzakjes maken
Je maakt twee offers. Een offer voor dat wat je achter je laat, dat wat niet meer dient en wat getransformeerd mag worden. En een offer voor dat wat je in het komende jaar wil verwelkomen, dat waar jij je intentie legt en wat mag gaan groeien met de kracht van het licht van de zon.

Deze offers worden in twee schalen verzamelt en zullen tijdens de Prayformance (Een performance wat tegelijk een echt ritueel is) worden geofferd aan het bestaan (in de meest ruime zin van het woord. Dit is religie overstijgend, iedereen kan meedoen)

De Prayfromance zal met zonsondergang plaats vinden in de Arena.

Smudgen
Vraag een van de Priesteressen om jou spiritueel te reinigen met rook, zodat je helemaal schoon en puur de volgende zonnewende tegemoet kan treden.

Drumcirkel
Drummen is verbinden. Verbinden met de hartslag van jouw ziel (jouw innerlijke drum). Verbinden met de hartslag van Moeder Aarde en het Grote Mysterie. Verbinden met jouw voorouders en de generaties die nog gaan komen. Verbinden met de Tribe van vele kleuren en uit alle windstreken, die hier nu op dit moment samenkomt om het vuur. Samen vinden we een ritme en gaan we voorbij aan woorden en zinnen.

Haka ~ Emelie Manawa
Haka is een heilige dans vanuit de maori traditie (Nieuw Zeeland).

HA betekend adem en KA betekend vuur. Wanneer je Haka danst blaas je jouw levensvuur aan. Het is krachtig en diepgeworteld energiewerk. Door beweging en geluid zal Mana (levenskracht) door je lichaam stromen. Je verbind je met deze Mana en geeft het jouw intentie mee. Zo belichaam je jouw ware potentieel. Altijd dans je de Haka voor het bestaan en altijd geef je ALLES!

Chantcirkel
Samen zingen om het vuur is heerlijk.  Onze voorouders hebben dit al duizenden jaren gedaan en hopelijk zullen onze kinderen dit tot in de eeuwigheid blijven doen.

We zullen liederen zingen die zo makkelijk zijn dat je ze zonder moeite mee zingt. Ze bestaan uit een aantal zinnen die we steeds herhalen (het chanten). Hierdoor kun je er lekker bij wegdromen. Iedereen kan meedoen! Ook als je vals zingt, maakt niks uit, wees welkom! 

Sacred Sound Bath
Laat je meevoeren op de klanken van dit Sacred Sound Bath en ervaar wat de trilling van geluid met je kan doen! Alles is energie! Geluid zet dit in beweging. Dit klankbad kan doorwerken op vele lagen. Veel mensen ervaren het als helend, transformerend, ontspannend of krijgen er juist veel energie van. Kom het zelf ervaren!

Card image cap

Gabslichthuis

Gabslichthuis & haar elfjes verzorgen een Magische MidWintertempel.

Lees meer
Gabslichthuis
Card image cap

Pagan Wedding Chapel

Ook dit jaar is The Pagan Weddingchapel van Lunadea weer aanwezig. Waar je kan handfasten voor een jaar en een dag.

Lees meer
Pagan Wedding Chapel
Card image cap

Expiatio

Deze LARP-vereniging is weer van de partij! Kom bij ons langs om spannende activiteiten en avontuur te beleven.

Lees meer
Expiatio

Volg ons:

© 2019 Archeon, SERA Business Design