Midwinter Fair

11 & 12 december 2021

Het winterse festival voor jong en oud! We gaan terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter. De viering van het licht, de dagen worden weer langer!

Op de podia in de Romeinse herberg en het middeleeuwse klooster geniet je van vele bands. Je kunt er ook zelf aan de slag met een workshop Ierse en Schotse dans. Ook verspreid over het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment.

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders.

Geniet van heerlijke authentieke gerechten in een van onze restaurants. 
En warm jezelf op bij een van de vele knusse vuren.

We maken er samen een fantastische Midwinter Fair van! 


Midwinter Fair, Yule Fest

Card image cap

Informatie

Bekijk hier alle praktische informatie: openingstijden, tarieven, laatste nieuws, route & contact, F.A.Q., fotogalerij en de wapenregels.

Lees meer
Informatie
Card image cap

Yule Fest Ceremonies

Yule Fest is de viering van het licht, de dagen worden weer langer! Maar hoe vierden ze dit in de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen?

Lees meer
Yule Fest Ceremonies
Card image cap

Muziek

Op de podia in de Romeinse Herberg en het middeleeuws Klooster geniet je wederom van vele fantastische bands! Maar ook buiten in het park geniet je van muziek en dans.

Lees meer
Muziek
Card image cap

Standhouders (informatie)

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Bekijk hier welke standhouders aanwezig zijn of meld jezelf aan als standhouder.

Lees meer
Standhouders (informatie)
Card image cap

Entertainment

Warm op bij een van de vele vuren en geniet van pracht entertainment. Van verhalenvertellers en straattheater tot dans en tovenarij.

Lees meer
Entertainment
Card image cap

Activiteiten & Workshops

Op diverse locaties in het park kun je ook zelf aan de slag met diverse activititeiten en bijzondere workshops.

Lees meer
Activiteiten & Workshops

Volg ons op social media:

© 2021 Archeon, SERA Business Design