18de Midwinter Fair

18de Midwinter Fair

12-12-2020 - 13-12-2020

18de Midwinter Fair

Midwinter Fair 2020 update

Al jaren organiseren wij de Midwinter Fair. Het museumpark is dan geheel in fantasy sfeer met overdekte markt ingericht. Wij leven helaas in een onzekere tijd waarin het lastig is om met alle RIVM maatregelen mooie evenementen te organiseren met name waarbij activiteiten binnen plaatsvinden. Dit is het geval bij veel activiteiten van de Midwinter Fair als de optredens van muziekgroepen, de markt en shows. Het hanteren van voldoende afstand en het tegengaan van groepsvorming is hierbij onvoldoende haalbaar.

De maatregelen zorgen ervoor dat we helaas hebben moeten besluiten om dit jaar geen Midwinter Fair te organiseren. Het park is wel gewoon geopend de weekenden in december.

De Midwinter Fair 2021 is op 11 en 12 december 2021.

Midwinter Fair 2021

Het winterse festival voor jong en oud!. We gaan terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter. De viering van het licht, de dagen worden weer langer!

Op de podia in de Romeinse herberg en het middeleeuwse klooster geniet je van vele bands. Je kunt er ook zelf aan de slag met een workshop Ierse en Schotse dans. Ook verspreid over het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment.

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders.

Geniet van heerlijke authentieke gerechten in een van onze restaurants. 
En warm jezelf op bij een van de vele knusse vuren.

We maken er samen een fantastische Midwinter Fair van! 

Voor Museumkaarthouders geldt een toeslag voor dit evenement.
Meer informatie volgt.

Bekijk het programma

Meer lezen?

 • 09-10-2022
  Korendag
 • 09-10-2022
  Zondagsbrunch
 • 15-10-2022
  Gezondheidsweekend
 • 22-10-2022
  Waar zijn mijn schoenen

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design