Eten & Drinken

Eten & Drinken


Restaurants

Van een dag vol historische avonturen krijg je trek! Gelukkig hebben wij sfeervolle restaurants waar je in authentieke stijl een heerlijk hapje kunt eten: pannenkoekenhuis Het Klooster en de Romeinse Herberg met Pizza & Pollo!

Pannenkoekenhuis het Klooster
In Het Klooster kun je niet alleen terecht voor biologische pannenkoeken, maar ook voor smakelijke soepen en brood, gemaakt van streekproducten en geïnspireerd op oude recepten. Laat het je smaken onder het genot van honingwijn of een lekker middeleeuws Drie Knopen biertje.

Pannenkoekenhuis het Klooster is elke zaterdag en zondag geopend van 10.00 - 19.00 uur.

Romeinse Herberg met Pizza & Pollo
Ook in de Romeinse Herberg kun je terecht voor allerlei lekkers, zoals verse pizza’s. Of wat dacht je van een punt Romeinse appeltaart, overgoten met honingnotensaus en room?

De Romeinse Herberg is geopend tijdens openingsdagen. Het Pizza & Pollo restaurant is geopend op zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur.

Glutenvrije gerechten zijn zowel in het klooster als de Romeinse herberg verkrijgbaar.

Bekijk de restaurants

Pannenkoek.jpg

 

Picknick in het park

Geniet met het hele gezin van een heerlijke ontbijt picknickmand of Romeinse borrelmand in de mooie natuur van Archeon. Neem jouw picknickmand mee naar één van de velen picknicktafels. 

Ontbijt picknickmand
Geniet van een gezellig ontbijt met het gezin! Onze picknickmand kun je tot 24 uur voorafgaand aan het bezoek reserveren per mail of telefoon. De ontbijt mand staat in het klooster voor je klaar met lekkernijen zoals vers afgebakken croissantjes, heerlijk seizoen fruit en sap. In de mooie natuur van Archeon kun je een plekje zoeken en de dag starten met een zalig ontbijt!

Ophalen van 10:00 tot 11:00 uur
€ 9,50 volwassene vanaf 12 jaar
€ 7,50 kids t/m 11 jaar

Romeinse borrelplank 
Geniet zoals de Romeinen dat vroeger deden, met een borrelplank vol lekkernijen om de dag mee af te sluiten! Vers afgebakken Pompeijaans brood met huisgemaakte kruidige boter en tapenade, Griekse olijven, Romeinse notenmix, Lucaanse worst, pittige kaas en Numische kip. Als de kinderen lekker spelen in de speeltuin kun jij genieten van een heerlijke borrel op de naastgelegen picknickplaats.

Ophalen in de Romeinse Herberg van 15:00 tot 17:00 uur 
€ 9,50 p.p. (alle leeftijden) 
In de Romeinse Herberg kun je naar wens een drankje of voor de kinderen iets fris en chips bijbestellen.

romeins badhuis.jpg

Reserveren picknick
Graag ontvangen wij jouw reservering voor een ontbijt picknickmand of Romeinse borrelplank 24 uur voorafgaand per telefoon 0172 447744 of per mail info@archeon.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Ontbijt picknickmand of Romeinse borrelplank
  • Aantal volwassenen en kinderen
  • Heb je allergieën of dieetwensen, zoals gluten of lactose allergie of eet je halal, veganistisch of vegetarisch? Laat het ons weten. Wij hebben voor ieder wat wils.
  • Datum én tijd om het op te halen

De betaling vindt plaats bij afhalen, dit kan per pin worden voldaan.
Je ontvangt een bevestiging van de reservering per mail.

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design