Kinderfeestje

Kinderfeestje

Als je jarig bent, is een speciale dag natuurlijk extra leuk. Archeon heeft speciale verjaardags-arrangementen.


Als je jarig bent, is een speciale dag natuurlijk extra leuk. Archeon heeft speciale verjaardagsarrangementen.

 
Verjaardagsarrangement
Het verjaardagsarrangement bevat de entree voor Museumpark Archeon en een limonade en muffin (deze kan versierd worden met hagel en room). Voor de volwassenen is er natuurlijk koffie/thee & taart. Met behulp van het paspoort kun de kinderen alle tijdperken gaan verkennen. Op het dagprogramma staan alle activiteiten van die dag vermeld. Breng een bezoek aan het Gladiatorengevecht. Ten afscheid van het verjaardagsfeestje is er een kadootje voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Voor de jarige job hoeft geen entree betaald te worden. Voor alle feestgasten is het tarief 14,50 p.p., als begeleider betaal je ook € 14,50.
 
Knapzakarrangement op woensdagmiddag, zaterdag en zondag
Het knapzakarrangement bevat entree voor Museumpark Archeon, een Knapzak met stok en ontdekkingskaart en de limonade met muffin die de kinderen zelf mogen versieren met hagel en room. Voor de volwassenen is er natuurlijk koffie/thee & taart. Daarna kunnen de kinderen Archeon ontdekken met behulp van de opdrachten uit de Knapzak! Met de speciale ontdekkingskaart ga je door alledrie de tijdperken van Archeon. Poets het harnas van een Romeinse Legionair en vraag gelijk of je mag poseren met zijn uitrusting. Maak je eigen prehistorische mesje van vuursteen en knoop je eigen touw. Ruil het zout bij de bakker en help mee met je eigen broodje of wafel te bakken. Een geweldige verjaardag voor de echte ontdekkers!
Ten afscheid van het knapzakfeestje is er een kadootje voor alle feestgasten. Voor de jarige hoeft geen entree betaald te worden. Voor alle feestgasten is het tarief € 16,90 p.p. 
 
Verjaardagsmenu
Naast de arrangementen kun je ook lekker met zijn allen bij ons blijven eten voordat je naar huis gaat. Ons verjaardagsmenu is € 4,95 p.p. Dit verjaardagsmenu bestaat uit friet met mayonaise, knakworst of kipnuggets en limonade.
 
Verjaardags doe-route met activiteiten
De verjaardagsarrangementen bij Archeon zijn uit te breiden met een doe-route. Reserveer bijvoorbeeld een Romein, een middeleeuwer of iemand uit de prehistorie. Zij duiken met je door de middeleeuwen, zwerven door de prehistorie en komen héél dichtbij de Romeinen. Dan kom je echt ogen en oren te kort, dat beloven we je! Zo’n reisje in het verleden duurt één uur en is helemaal exclusief voor jouw feest. De verjaardags doe-route kost € 49,50.

                  zeker 2010_Parkfotos (59)        zeker 2010_spieren_voor_spieren_dag (11)-1

 

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design