Camping

Camping

Beleef Archeon vanaf onze natuurcamping. Een lang weekend uit. Dat is pas vakantie!


Beleef Archeon vanaf onze natuurcamping. Een lang weekend uit. Dat is pas vakantie! 

Op de natuurcamping
De natuurcamping is fraai gelegen in Archeon. De sfeer is intiem en kleinschalig. Overdag kunt u Archeon bezoeken en mee doen met boogschieten, zwaardvechten en nog veel meer. Vergeet vooral geen duik te nemen in het Romeinse zwembad! 's Avonds is er de rust van het park met veel groen en een prachtige omgeving. Kortom u komt tijd tekort. U bepaalt zelf hoe lang u op de camping wilt verblijven. Wij hebben een speciaal 4 = 3 arrangement: 4 dagen verblijf op onze camping en 3 nachten betalen. Een vakantie ver terug in de tijd, maar toch zo dichtbij en centraal in het Groene Hart van Nederland.  

Tarieven & faciliteiten
Tent € 13,50 per nacht
Kinderen tot 5 jaar: gratis
Kinderen 5 tot 10 jaar: € 12,75 p.p.p.n.
Volwassenen 10 jaar en ouder: € 15,00 p.p.p.n.
Toeristenbelasting: €  1,- p.p.p.n.

U zult zich zeker niet vervelen tijdens een bezoek aan de natuurcamping van Archeon. Neem een verfrissende duik in ons Romeinse zwembad of zing liedjes rondom een zelfgemaakt kampvuur. Archeon heeft een speciale plek waar je een gezellig kampvuur kunt maken.  

In de Domus van de Romeinse tijd bevinden zich toiletten en douches.

U kunt uw auto gratis parkeren op de centrale parkeerplaats van Archeon.

Begin de dag goed en geniet van een middeleeuws ontbijt
Kinderen tot 5 jaar: gratis
Kinderen 5 tot 10 jaar: € 7,50 p.p.
Volwassenen: € 9,50 p.p.
Graag max. 1 dag van tevoren reserveren bij onze kassamedewerkers van het entreegebouw.

Activiteiten in het Groene Hart
In het Groene Hart zijn vele activiteiten te beleven zoals bijvoorbeeld: met een fluisterboot van Tijsterman over de Nieuwkoopse plassen varen, een kano huren, suppen en een kayaks huren bij Nikano. Fietsen kunt u voor € 7,50 per dag huren bij het station in Alphen aan den Rijn, op nog geen 15 minuten loopafstand van Archeon. Breng ook eens een bezoek aan het centrum van Alphen aan den Rijn om lekker te winkelen of gewoon te genieten op een terrasje aan de Oude Rijn. Bij Wet 'n Wild kun je leren waterskiën op de Zegerplas.

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design