Vaderdag weekend

Vaderdag weekend

20-06-2020 - 21-06-2020

Vaderdag weekend

Vier Vaderdag in Archeon met volop stoere activiteiten voor jou en jouw vader, zoals kano varen, vuur maken, zwaardvechten, boogschieten, exerceren en meer. Juich ’s middag jouw favoriete gladiator aan bij het spectaculaire gladiatorengevecht in de Arena.

In elke tijdsperiode kun je een presentje maken voor jouw vader. Deze 3 presentjes kunnen allemaal aan een ketting worden gehangen. In de prehistorie maak je de ketting van uitgehold vlierhout, deze kun je verven met oker. In de Romeinse tijd maak je van koperdraad een hanger. En in de middeleeuwen maak je een rune teken op vlierhout, ook deze kan aan de ketting gehangen worden. En zo heb je een speciaal gemaakt vaderdagcadeau.

Vaderdagbrunch
Geniet zondag 21 juni van een heerlijke vaderdagbrunch met het hele gezin inclusief de hele dag gratis entree voor Archeon. Geniet van de heerlijkste Big Angus Hamburger en nog veel meer lekkere gerechten. Na de brunch heb je ruim de gelegenheid om het park te bezoeken. Bij de entree ontvang je een dagprogramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan. Klik hier voor meer informatie over de Vaderdagbrunch.

Vaderdagcadeau tip: Leckere Vaderdag Bierpakket
Verras jouw vader op Vaderdag met een Leckere Vaderdag Bierpakket! 
2x Middeleeuws Drie Knopen Bier van Archeon, 2x Lente Bock Bier en een middeleeuwse beker om er in stijl van te kunnen genieten.
Bestel hier het Leckere Vaderdag Bierpakket samen met het verzendpakket, dan sturen wij het naar je toe.

Gratis entree met de Museumkaart. Reserveer hier je bezoek.
Programma onder voorbehoud

Meer lezen?

 • 24-12-2022
  Tentoonstelling: Wereld vol Goden
 • 29-01-2023
  Zondagsbrunch
 • 07-02-2023
  Online lezing: door Dean Mepschen
 • 12-02-2023
  Valentijnsbrunch

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design