Lezing: De geschiedenis van honing

Lezing: De geschiedenis van honing

09-04-2022 - 09-04-2022

Lezing: De geschiedenis van honing

Lezing op zaterdag 9 april 2022, aanvang 13:30 uur
Door de eeuwen heen wordt honing in literatuur aangehaald als goddelijk, hoopgevend, genezend, verzachtend en libidoverhogend. Hoe komt honing aan haar mythologische allure? In deze lezing vertellen Saskia Beersten en de Bijen werkgroep meer over dit bijzondere en mythologische drankje.

De geschiedenis van honing.png

Spreekster Saskia Beertsen is een schrijvende kok met voorliefde voor de eetbare natuur en voedselgeschiedenis. Ze geeft voorlichting over food-waste en organiseert bier-historische wandelingen door Utrecht

Lezing De geschiedenis van honing.png

Meer lezen?

  • 09-10-2022
    Korendag
  • 09-10-2022
    Zondagsbrunch
  • 15-10-2022
    Gezondheidsweekend
  • 22-10-2022
    Waar zijn mijn schoenen

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design