Freaky Nights

Freaky Nights

18-10-2019 - 19-10-2019

Freaky Nights

Archeon is in rep en roer. Het park is vol vertier. Circus Bizzar is neergestreken en er heerst overal spanning, angst en afschuw.  

Bij binnenkomst heet de stadsomroeper je zenuwachtig welkom en overhandigt je de nieuwsbrief van de dag. Hij vertelt je het laatste nieuws en waarschuwt je voor urgente zaken die van belang kunnen zijn. Er worden een aantal bezoekers vermist. De circusleeuw is al een tijdje uit zijn kooi en er zijn bloedsporen gevonden bij de artiesteningang. In diverse Frighthouses maak je kennis met de meeste gruwelijke personages en een clown die je nooit tegen had willen komen. 

Op het plein tussen de gruwelijke klanken van het draaiorgel drijven griezelige pipoos en jongleurs je tot het uiterste. In de kloosterzaal is er de oude circusdirecteur. Hij is ten onder gegaan na afschuwelijke taferelen en mislukkingen maar blijft ondanks alles nog altijd zijn acts uitvoeren. Durf jij bij zijn show te blijven zitten?  

De beer is los, het lijkt de titel van de musical maar niets is minder waar. Er is duidelijk te zien dat er iets gaande is op dit gedeelte van de route. Het is niet te onderscheiden voor wie een waarschuwing te laat kwam of voor wie je juist gewaarschuwd moet worden. Brokken vlees, bloed en uitzonderlijke sporen zijn nog niets vergeleken bij het geluid. Je moet het pad af om verder te komen, maar hoe dan? 

Naast diverse circusattracties kom je figuren tegen waarvan je dacht dat ze al lang waren vergaan. Is dat echt Marilyn Monroe? Is dat nou Einstein? Er heerst paniek en een gure sfeer in het park en de organisatie verzwijgt dat er enkele bezoekers worden vermist.  

Durf jij het angstaanjagende circusterrein te betreden?

Openingstijden

Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober van 19:00 tot 22:30 uur

Tarieven

Ticket Online Deurverkoop
Entree Freaky Nights € 19,50 p.p. € 22,90 p.p.
Entree i.c.m. Museumkaart (toeslag)* €   6,00 p.p. €   6,00 p.p.
Parkeren €   6,95 per auto €   6,95 per auto
*toeslagticket en geldige Museumkaart tonen bij aankomst

Leeftijdsadvies: 10 jaar en ouder

Meer lezen?

 • 16-12-2017
  Zwammerdam Restauratiewerf
 • 27-07-2019
  Tentoonstelling De eerste eeuwen van Holland
 • 02-11-2019
  Weekendopening 2019-2020
 • 23-11-2019
  De Stad van Sinterklaas

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons:

© 2019 Archeon, SERA Business Design